Outdoor karten bij Adventure Eefde

Op onze moderne kartbaan, waar nieuwe karts voor je klaar staan, kunnen racemonsters en snelheidsduivels eens goed gas geven. Ook zijn er duo-karts beschikbaar zodat ook de kleinere daredevils een rondje mee kunnen rijden.  Of je nu een dagje uit bent met het gezin, op stap bent met je team, een dagje weg gaat met je vrienden of als je een sportieve activiteit zoekt voor een vrijgezellendag; bij Adventure Eefde ben je aan het goede adres.

DIRECT RESERVEREN

 

INSCHRIJFFORMULIER

 

BAANHUUR PRIVE KARTS

 

Karten voor kleintjes

3-7 jaar

Wil je graag karten met het hele gezin, inclusief de kleintjes? Of wil je een kinderfeestje organiseren bij Adventure Eefde? Bij ons kunnen zelfs de allerkleinsten terecht. Onze duo-karts zijn speciaal ontworpen om veilig en verantwoord te karten voor de allerkleinsten.

Karten voor de jeugd

8-12 jaar

Veel jongeren komen karten bij Adventure Eefde. Vriendengroepen, verjaardagsfeesten, kinderfeestjes en gezinnen. Wil jij graag veilig en onbezorgd een dag karten op een outdoor kartbaan in de Achterhoek? Reserveer nu snel een datum.

Karten voor volwassenen

13 jaar en ouder    

Een dagje of een weekend weg met vrienden, een vrijgezellendag organiseren of gewoon zin in een actief dagje uit? Iedereen is welkom op de kartbaan bij Adventure Eefde.