Klimbos Adventure Eefde

Ben jij niet bang voor hoogte? Houd je ervan om lekker te klimmen en klauteren in de Achterhoekse natuur? Dan kan je helemaal los gaan in ons klimpark. Het klimbos van Adventure Eefde is een van de grootste en leukste klimbossen van Nederland. Je kan er in bomen klimmen, tokkelen, ziplinen en nog veel meer. Het maakt niet uit of je een ervaren klimmer bent die vaker indoor en outdoor klimt, of je nog nooit in een klimpark geweest bent. Door onze verschillende routes met ieder een verschillende moeilijkheidsgraad, maken we er voor iedere klimmer een leuke en uitdagende dag van. Natuurlijk klim je bij Adventure Eefde altijd onder begeleiding van een van onze ervaren klimmers, ben je altijd goed gezekerd en klim je veilig.

DIRECT RESERVERENUNIEK IN NEDERLAND: VIA VERRATA (KLETTERSTEIG) NATUURGETROUWE KLIMROTS

Naast het klimbos voor de beginnende en ervaren klimmers heeft Adventure Eefde iets nieuws; een natuurgetrouwe rots waar je klettersteig routes kan afleggen. Nergens anders in Nederland kan je deze manier van klimmen beoefenen.

Klettersteigen is ontstaan in Italië, waar het via ferrata heet. Letterlijk vertaald betekent dat: ijzeren weg. Bij via ferrata, of klettersteig, volg je op een rots een route door middel van een stalen kabel waar je jezelf aan zekert. Adventure Eefde is de enige locatie in Europa waar je deze relatief nieuwe sport op een natuurgetrouwe rots kan beoefenen.

Benieuwd naar onze via ferrata/klettersteig klimrots? Of wil je komen trainen ter voorbereiding op klettersteig routes in Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of de Belgische Ardennen? Reserveer direct een plek!

DIRECT RESERVEREN

Klimmen voor de jeugd

8-15 jaar

Vriendengroepen, verjaardagsfeesten en gezinnen. Wil jij graag veilig en onbezorgd een dag klimmen in een van de mooiste klimbossen van Nederland? Reserveer dan snel een datum in onze online agenda.

Klimmen voor volwassenen

16 jaar en ouder    

Een dagje of een weekend weg met vrienden, een vrijgezellendag organiseren of gewoon zin in een actief dagje uit? Iedereen is welkom in het klimbos van Adventure Eefde.