Feest of dagje uit organiseren bij Adventure Eefde

Bij Adventure Eefde is er altijd ruimte om een leuk feest te organiseren. Ben jij dit jaar aan de beurt om de jaarlijkse familiedag te organiseren, of vragen je vrienden al jaren wanneer jij een keer de organisatie van het vriendenweekend op je neemt? Wij helpen je daar graag bij, zodat jij zorgeloos kan genieten van een sportief en/of actief dagje uit vol spanning en avontuur.
Om het feest compleet te maken, zijn er ook verschillende mogelijkheden voor het eten, bijvoorbeeld barbecueën, buffetten of plates.
Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht.

Schoolreisje / schooluitje

Met een schoolreisje bij Adventure Eefde combineren we lol, sport en spel met elkaar. Een volledig verzorgd schoolreisje voor de hele school beleef je dus bij Adventure Eefde. Voor alle leeftijden is er iets te doen en alle onderdelen kunnen gecombineerd worden. Een leuk bijkomend voordeel: ons terras is ook open voor de begeleiders. Zo wordt het écht voor iedereen leuk. Ben je met een kleinere groep? Geen probleem. Ook een gezellig uitje met een schoolklas is bij ons natuurlijk mogelijk.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Kinderfeestje / kinderverjaardag

Adventure Eefde is er voor iedereen. Ook voor de kleintjes. Neem bijvoorbeeld onze duo-karts. Die hebben we speciaal aangeschaft zodat ook de allerkleinsten mee kunnen doen. Karten bij Adventure Eefde kan al vanaf 4 jaar. En voor de catering van het kinderfeestje of de verjaardag kunnen we ook zorgen. Zo hebben de ouders ook een leuke dag.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Vriendengroep / teamuitje

Wie is dé Max Verstappen in jullie team of vriendengroep? Wil jij je vrienden of teamgenoten uitdagen op onze outdoor kartbaan? Of gaan jullie liever de strijd aan op grote hoogte? Veel vriendengroepen en (sport)teams komen bij ons als onderdeel van een uitje of een weekend weg. Ook voor hapjes en drankjes op ons gezellige terras kunnen we zorgen. Je hoeft het maar te vragen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Familiedag / gezinsuitje

Bij Adventure Eefde is er voor iedereen, en voor alle leeftijden, iets leuks te doen. Of je nou dol bent op snelheid, graag in bomen klimt, of simpelweg van de zon wil genieten op een gezellig terras; Adventure Eefde biedt een compleet dagje uit voor het hele gezin of zelfs de hele familie. Desgewenst kunnen we catering verzorgen en dranken opnemen in jullie arrangement. Alles is bespreekbaar.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Vrijgezellenfeest / vrijgezellendag

Een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest is karten. Maar ook het klimbos, de survivalbaan en misschien zelfs de klettersteig klimrots lenen zicht perfect om jouw vrijgezellen dag compleet maken. Een arrangement met een combinatie van meerdere onderdelen is misschien wat voor jullie. We kunnen ook dranken en eventueel hapjes bij jullie arrangement opnemen. Zo beleven jullie zorgeloos een actief en sportief uitje tijdens het vrijgezellenfeest.

VRAAG EEN OFFERTE AAN