Over ons

Karting Eefde was jaren een begrip in de Achterhoek en ver daar buiten. Omdat we, naast karting, steeds meer outdoor en adventure activiteiten gingen aanbieden, dekte de naam Karting Eefde de lading niet meer. Er is immers ook de mogelijkheid om te klimmen in het klimbos of op de nieuwe klettersteig/via ferrata klimrots, maar je kan ook de survivalbaan op. In de toekomst komen er nog meer activiteiten bij. Daarom zijn we vanaf de zomer van 2018 overgestapt op de naam Adventure Eefde.

Een nieuwe naam is altijd even wennen, dat geldt ook voor ons. Maar geen zorgen: je kan nog steeds bij ons terecht voor een dagje karten. Gewoon zoals je dat al jaren van ons gewend bent.

DE MENSEN ACHTER ADVENTURE EEFDE

Adventure Eefde is een familiebedrijf. In 2002 kocht de familie Bleumink de kartbaan in Eefde. Ieder jaar werd de winst die er gemaakt was in de baan gestoken om de kartbaan te verbeteren. In de loop van de jaren heeft de familie een prachtige, nieuwe kartbaan gerealiseerd die van alle gemakken voorzien is.

Niels Bleumink (zoon) en Ediño Mölders (schoonzoon), namens Adventure Eefde: “Samen met alle medewerkers maken we er steeds weer een mooier en beter jaar van. We hopen dat we dat nog lang mogen volhouden.”

DIRECT BOEKEN