Klettersteig Adventure Eefde

Naast het klimbos voor de beginnende en ervaren klimmers heeft Adventure Eefde iets nieuws; een natuurgetrouwe klimrots waar je klettersteig routes kan afleggen. Nergens anders in Nederland kan je deze manier van klimmen beoefenen.

Klettersteigen is ontstaan in Italië, waar het via ferrata heet. Letterlijk vertaald betekent dat: ijzeren weg. Bij via ferrata, of klettersteig, volg je een route op een rots door middel van een stalen kabel waar je jezelf aan zekert. Adventure Eefde is de enige locatie in Europa waar je deze relatief nieuwe sport op een natuurgetrouwe rots kan beoefenen.

De klettersteig rots is voor iedereen te beklimmen. Onder begeleidingen van een ervaren Klettersteig klimmer ga je mee de rots op. Ook ervaren klimmers zullen uitgedaagd zijn in deze vorm van klimmen. De klettersteig rots kan ook gereserveerd worden als training voor klettersteig routes in het buitenland.

Benieuwd naar onze via ferrata/klettersteig klimrots? Of wil je komen trainen ter voorbereiding op klettersteig routes in Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of de Belgische Ardennen? Reserveer direct een plek!

DIRECT RESERVEREN